Sortierung ändern: Popularität Titel Veröffentlichung Preis
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Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications
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Ratgeber |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Foodborne Pathogens and Food Safety
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Ratgeber |
190.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Authenticity of Foods of Animal Origin
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Ratgeber |
196.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Autor: Ioannis Sotirios Arvanitoyannis / Einband: Gebunden |
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Authenticity of Foods of Plant Origin
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
212.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
220.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Food Traceability and Authenticity: Analytical Techniques
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
226.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Seafood Safety and Quality
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
236.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Bioactive compounds in Fermented Foods: Health Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
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Ratgeber |
250.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermented Meat Products: Health Aspects
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
256.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications
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Naturwissensch., Medizin, Technik |
270.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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Fermented Foods, Part II: Technological Interventions
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Ratgeber |
270.00 |
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Buch |
Sprache:
Englisch / Einband: Gebunden |
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