|
Technological Interventions in Dairy Science: Innovative Approaches in Processing, Preservation, and Analysis of Milk Products
|
![](/rcimages/rc200big.jpg) (Buch) |
Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!
Lieferstatus: |
i.d.R. innert 14-24 Tagen versandfertig |
Veröffentlichung: |
März 2021
|
Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9781774636374 |
EAN-Code:
|
9781774636374 |
Verlag: |
Apple Academic Press |
Einband: |
Kartoniert |
Sprache: |
English
|
Dimensionen: |
H 229 mm / B 152 mm / D 20 mm |
Gewicht: |
503 gr |
Seiten: |
374 |
Bewertung: |
Titel bewerten / Meinung schreiben
|
Inhalt: |
This new volume covers a selection of important novel technological interventions in dairy science, from the physical properties of milk and other milk products to non-thermal processing of milk. It also discusses safety methods in dairy science, which includes cleaning-in-place and techniques to determine adulteration in milk. |
|