SFr. 246.00
€ 265.68


bestellen

Artikel-Nr. 18577676


Diesen Artikel in meine
Wunschliste
Diesen Artikel
weiterempfehlen
Diesen Preis
beobachten

Weitersagen:



Autor(en): 
  • Philip R Ashurst
  • Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices 
     

    (Buch)
    Dieser Artikel gilt, aufgrund seiner Grösse, beim Versand als 3 Artikel!


    Übersicht

    Auf mobile öffnen
     
    Lieferstatus:   Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt)
    Veröffentlichung:  April 2016  
    Genre:  Naturwissensch., Medizin, Technik 
     
    Aromastoffe / Aromastoffe, Riechstoffe, Kosmetika / Chemie / chemistry / Erfrischungsgetränk / Fermented Foods & Beverages / Fermentierte Nahrungsmittel u. Getränke / Flavor, Perfume & Cosmetic Science / Food Science & Technology / Fruchtsaft / Lebensmittelforschung u. -technologie / Obstsaft / Softdrink
    ISBN:  9781444333817 
    EAN-Code: 
    9781444333817 
    Verlag:  Wiley 
    Einband:  Gebunden  
    Sprache:  English  
    Dimensionen:  H 251 mm / B 176 mm / D 25 mm 
    Gewicht:  881 gr 
    Seiten:  432 
    Bewertung: Titel bewerten / Meinung schreiben
    Inhalt:
    Soft drinks and fruit juices are produced in almost every country in the world and their availability is remarkable. From the largest cities to some of the remotest villages, soft drinks are available in a variety of flavours and packaging. Over the last decade, soft drinks and fruit juices have been the subject of criticism by the health community and there is considerable pressure on beverage manufacturers to reduce, or even remove, the sugar content of these products. Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices, Third Edition provides an overview of the chemistry and technology of soft drinks and fruit juices, covering ingredients, processing, microbiology, traceability and packaging as well as global market trends. This fully revised edition now includes chapters on topics that have become prominent in the industry since publication of the previous edition namely: water use and treatment, and microbiology technologies. The book is directed at graduates in food science, chemistry or microbiology entering production, quality control, new product development or marketing in the beverage industry or in companies supplying ingredients or packaging materials to the beverage industry.

      



    Wird aktuell angeschaut...
     

    Zurück zur letzten Ansicht


    AGB | Datenschutzerklärung | Mein Konto | Impressum | Partnerprogramm
    Newsletter | 1Advd.ch RSS News-Feed Newsfeed | 1Advd.ch Facebook-Page Facebook | 1Advd.ch Twitter-Page Twitter
    Forbidden Planet AG © 1999-2024
    Alle Angaben ohne Gewähr
     
    SUCHEN

     
     Kategorien
    Im Sortiment stöbern
    Genres
    Hörbücher
    Aktionen
     Infos
    Mein Konto
    Warenkorb
    Meine Wunschliste
     Kundenservice
    Recherchedienst
    Fragen / AGB / Kontakt
    Partnerprogramm
    Impressum
    © by Forbidden Planet AG 1999-2024